Potrebno je:
3 skuše srednje
2 čena belog luka
1/2 limuna
kašika sirćeta
peršunov list
so
Priprema:
1. Skušu dobro očistiti i oprati u nekoliko voda i iseći na filete.
2. U šerpicu sipati 1l vode i dodati sirće i potopiti ribu da ostoji dva sata.
3. Izvaditi je isprati i ocediti, a zatim posoliti i uvaljati u brašno i pržiti u dubokom ulju.
5. Vaditi na tanjir koji ste obložili salvetom da upije masnoću.
6. Iscediti u činijicu pola limina, sitno seckanog belog luka i pešuna i time preliti ribu i poklopiti pola sata da upije. Kao prilog dodajte krompir salatu.
Prijatno!
PROBAJTE I:
Izvor: Stvar ukusa
*Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici - YuMama.
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu