Od sastojaka potrebno je:
3 kašike ulja,
1/2 glavice crnog luka,
1 paprika,
200 g patlidžana,
100 g tikvica,
50 g graška,
50 g kukuruza,
1 šargarepa,
100 g brokolija,
5 jaja,
2 kašike vode,
so i biber.
Priprema: Na ulju kratko propržite na rebra sečeni luk, pa na to dodajte papriku isečenu na rezance, patlidžan i tikvice isečene na kockice.
Dodajte zatim grašak, kukuruz, paradajz isečen na kocke i na kraju cvetove brokolija. Sve kratko propržite, posolite i pobiberite. Ulupajte jaja sa vodom, pa prelijte preko povrća i pržite na tihoj vatri.
Izvadite ovako dobijenu palačinku i okrenite tako da je jaje na dnu, odozgo narendajte šargarepu i stavite priloge po želji.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna