Po­treb­no je:

- dva fi­le­ta ribe li­st

- ne­ko­li­ko isečenih šam­pin­jo­na

- ma­li pa­ra­dajz

- kašičica ma­sli­no­vog ul­ja

Za sos:

- 120 ml mle­ka

- 75 g ren­da­nog si­ra

- dve kašike pu­te­ra

- dve kašike brašna

Priprema

Pomešati sastojke i staviti u va­tro­stal­nu po­su­du. Po­klo­pi­ti i peći u za­gre­ja­noj rerni 20 minuta na 175 ste­pe­ni.

U međuvre­me­nu na­pra­vi­ti sos: za­gre­ja­ti pu­ter, si­pa­ti brašno, u­li­ti mle­ko i mešati dok se ne zgu­sne.

Iz­va­di­ti ri­bu iz rer­ne, pre­li­ti so­som, po­su­ti si­rom i vra­ti­ti da se za­peče još de­set mi­nu­ta.

PROBAJTE I...