Potrebno je:
- pakovanje tortilja
- 500 g pilećih prsa
- 200 ml kisele pavlake
- 200 g kačkavalja
- 200 g paradajz sosa
- origano
- bosiljak
- so
- biber
Priprema
1. Piletinu isecite na kockice i prodinstajte. Kada dobije mestimično zlatnu boju, dodajte paradajz sos, so i začine, promešajte pa sklonite sa ringle. Dodajte pavlaku i dobro promešajte.
2. Na polovinu tortilje nanesite piletinu u sosu i pospite rendanim kačkavaljem. Tortilje zatim pričvrstite čačkalicom.
3. Pecite tortilje u rerni zagrejanoj na 200 C oko 10 minuta.
PROBAJTE I...
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu