Potrebno je:
- 2 šolje integralnog pirinča
- 400 grama mladog kukuruza
- 2 konzerve tunjevine
- 2 glavice crnog luka (iseckane)
- 1 kašika maslinovog ulja
- 1 kašičica iseckanog peršuna
- malo butera
Priprema
1. Pirinač oprati i skuvati u ključaloj vodi 25-30 minuta.
2. U međuvremenu izdinstati luk na maslinovom ulju, pa ga staviti u vatrostalni sud.
3. Dodati kuvani pirinač, tunjevinu, kukuruz i peršun.
4. Poprskati istopljenim buterom i zapeći u rerni 20 minuta na 175 stepeni.
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu