Potrebno je:
450 grama ribljih fileta
250 mililitara supe
2 zrela paradajza
1 kašika paradajz pirea
1 glavica crnog luka (iseckana)
1 šargarepa (rendana)
1 čen belog luka (isitnjen)
1 kašičica maslinovog ulja
1/2 kašičice isitnjenog peršuna, list lorbera.
Priprema
1. U šerpi zagrejati maslinovo ulje, propržiti crni i beli luk.
2. Dodati ribu, dinstati pet minuta.
3. Dodati šargarepu, supu i ostale sastojke osim peršuna, kuvati 30 do 35 minuta.
4. Posuti seckanim peršunom i servirati.
Napomena: Ribu možete uvesti u ishranu beba nakon navršenog osmog meseca života!
Probajte i:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna