Potrebno je:
- konzerva pasulja ili 400 grama kuvanog pasulja
- 100 grama šampinjona (opranih, isečenih na listiće)
- mala tikvica (isečena na kriške)
- dva zrela paradajza (isečena na tanke kriške)
- glavica crnog luka (iseckana)
- kašičica maslinovog ulja
- kašičica sitno iseckanog peršuna
- dve šargarepe
- 100 grama graška
Priprema
Zagrejati maslinovo ulje, izdinstati luk, dodati šampinjone, tikvicu, paradajz i ostalo povrće i kuvati dok povrće ne omekša. Dodati kuvani pasulj, kuvati još oko 20 minuta na tihoj vatri i posuti peršunom pre serviranja.
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna