Potrebno je:
- bundeva isečena na kriške ili kocke
- šećer
- cimet
Priprema
Bundevu očistite od vlakana i semenki. Svaku krišku izbockajte na par mesta viljuškom i pospite šećerom. Pecite oko 30 minuta u dobro zagrejanoj rerni na oko 200 stepeni. Bundeva je pečena kada je meka na ubod viljuške. Ako volite cimet pospite ga na bundevu pred služenje.
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu