Potrebno je:
300 g mlevenog mesa
2-3 glavice luka
4 jajeta
10 kašika brašna
2 čaše jogurta
Priprema
Prodinstajte meso i sitno seckani luk, začinite i ostavite da se ohladi.
Zatim dodajte jaja, brašno i jogurt, sve dobro izmešajte i sipajte u podmazan pleh.
Pecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni (probajte čačkalicom da li je pita pečena).
Gotovu pitu ukrasite rendanim kačkavaljem (izgledaće kao čipka), isecite na kocke i poslužite uz rashlađeni jogurt.
Probajte i:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna