Potrebno je (za četiri osobe):
500g mašnica
1 iseckan crni luk
2 iseckana čena belog luka
300g svežeg spanaća (dobro opranog)
250g maskarpone sira ili pavlake za kuvanje
50g ljuspica pečenog badema
rendani limun
muskatni oraščić po želji
Priprema
1. Skuvajte pastu prema uputstvima na kutiji
2. Odstranite drške sa spanaća i isecite ga uzdužno. Zagrejte ulje i izdinstajte luk. Dodajte spanać i beli luk i pržite još nekoliko minuta, dok sve ne omekša, uz povremeno mešanje.
3. Dodajte so, biber, muskatni oraščić i limunovu koru po želji. Zatim ubacite maskarpone sir i promešajte.
4. Sjedinite sos sa mašnicima i pospite bademovim ljuspicama.
Vaše jelo je gotovo, uživajte!
Probajte i:
DOKTOR JE BEZ BLAMA TRAŽIO 900 €: Iskustvo mame Danijele iz Novog Sada kojoj je beba jedva preživela jer nije imala pare
SAMO JEDNA DEVOJČICA U SRBIJI SE OVAKO ZOVE: Svaki dan ga čujete, a ne bi vam palo na pamet da je žensko ime
MAME U SRBIJI ODABRALE: Ovo je lista od 10 najlepših imena za dečake, a ne zna se koje ima moćnije značenje
TRI RUSKA MUŠKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Vrlo su popularna među mladim roditeljima, zvučna su i imaju moćna značenja
TRI ŽENSKA RUSKA IMENA KOJA SRBI OBOŽAVAJU: Nose ih brojne generacije, ali poslednje 3 godine su mega popularna