Potrebno je:
pileće belo meso
150g pečenog kikirikija
100g susama
200g majoneza
2 čaše kisele pavlake
Priprema
Obariti belo meso i iseckati ga na štapiće. Kikiriki staviti u čistu krpu i izmrviti ga oklagijom. Susam propržiti u suvom tiganju da dobije zlatnožutu boju. Pomešati majonez sa pavlakom. Izmešati sve namirnice.
Probajte i:
Koliko dugo posle carskog reza ne smete da zatrudnite? Ako prođe manje od ovoga veće su šanse za komplikacije
20 najlepših kratkih imena za devojčice: Roditelji ih obožavaju, imaju samo 3 ili 4 slova
Kako da se pripremite za porođaj? 7 važnih stvari koje treba da uradite na kraju trudnoće
Emilija čeka 7. sina, a dr Milošević otkriva: Jesu li neke žene predodređene da rađaju samo dečake?
Koje ukuse najviše vole bebe u stomaku? Evo i zašto trudnice treba da jedu čokoladu