Pranje veša bez po muke: AutoDosing radi, vi se opuštate

Ne čekajte više za najbolje rezultate pranja! Posetite Gorenje vebsajt ili najbliži Hisense/Gorenje Studio i otkrijte kako ovaj uređaj može postati vaš najbolji saveznik. Ne mislite više na pranje i uživajte u vremenu za sebe…

Promo

Svako od nas je poseban, ali neki izazovi se ponavljaju bez obzira na životni stil. Bilo da si brucoš koji se prvi put susreće sa pranjem veša, mama dvoje dece zatrpana korpama za pranje, uspešan biznismen uvek u pokretu ili baka na selu koja čuva porodične navike - dileme su uvek iste: Da li je ovo dovoljno deterdženta za taman veš? Treba li više praška za otkuvavanje belog veša? Hoće li odeća bolje mirisati ako pojačam dozu?

Gorenje ima odgovor na sve ove dileme. Prateći potrebe savremenih korisnika i trendove održivosti, kompanija je razvila AutoDosing System (ADS) - pametan način koji automatski meri količinu veša i optimalno dozira deterdžent, vodu i energiju. Na taj način, rutina pranja postaje jednostavnija, ekonomičnija i bolja za okolinu. Uz ADS nema više nagađanja - samo savršeno čist veš, svaki put.

Promo 

 Mesec dana bez razmišljanja o doziranju

Prekomerna količina deterdženta neće poboljšati rezultate pranja, već će izazvati penušanje i povećati negativan uticaj na životnu sredinu. AutoDosing System (ADS) čini pranje veša pametnijim. Jednostavno sipajte veću količinu deterdženta u posudu, a on će na osnovu izabranog programa učiniti da mašina, narednih mesec dana, automatski oslobađa optimalnu količinu, štedeći vreme i energiju.

Sistem koji čuva vaš novčanik…

Ukoliko pažljivo pogledate pakovanje svakog deterdženta, preporučena doza obično je navedena na pakovanju, ali kada perete manju količinu veša, onda je moguće smanjiti je. ADS automatski dodaje tečni deterdžent u zavisnosti od količine veša i drugih izabranih postavki, što dovodi do manje potrošnje deterdženta i veće održivosti.

Promo 

… kao i planetu

Možda to i niste znali, ali pranje veša znatno može da utiče na životnu sredinu. Uvek je bolje koristiti ekološke deterdžente i izbegavati omekšivače jakih mirisa, jakih boja, sa optičkim posvetljivačima i hlorom. Manje je više, a upravo tu AutoDosing Sistem dokazuje efikasnost.

Kako do optimalnih rezultata

Pre nego što dodate tečni deterdžent, izvucite posudu za doziranje do kraja. AutoDosing pregrada je pogodna za zapreminu deterdženta od približno jednog litra i omekšivača od približno pola litre. Korisno je da razvrstate odeću prema stepenu zaprljanosti, boji i materijalu kako bi se postigli optimalni rezultati pranja. Drugo, zatvorite rajsferšluse i čičak trake kako biste sprečili oštećenje tkanine. Takođe, da biste sačuvali osetljive komade, možete ih okrenuti naopako ili prati u mrežastoj vrećici.

Sada je pranje veša bez stresa i razmišljanja - uz AutoDosing možete se opustiti i uživati u danu dok ovaj pametni sistem radi za vas. Zaboravite na brigu o doziranju deterdženta i prepustite se jednostavnosti i efikasnosti pranja svaki put.

Ne čekajte više za najbolje rezultate pranja! Posetite Gorenje vebsajt ili najbliži Hisense/Gorenje Studio i otkrijte kako ovaj uređaj može postati vaš najbolji saveznik. Ne mislite više na pranje i uživajte u vremenu za sebe…