DECA U OVIM ZNACIMA HOROSKOPA SU NAJKREATIVNIJA: Evo i na koji način tu osobinu pokazuju

Deca u dva horoskopska znaka se izdvajaju po svojoj kreativnosti!

Shutterstock

Kreativnost je korisna veština koja se na različite načine može podsticati kod dece od najranijeg uzrasta. Međutim, neki mališani su prirodno skloniji tome da budu kreativni, a evo šta "kaže" horoskop, koji znaci su najkreativniji.

Vodolija

Deca u znaku Vodolije su izuzetno kreativna, često već od najranijeg uzrasta pokazuju svoj talenat za inženjerstvo, sklonost ka inovacijama, nauci, matematici i često stvari radi na neočekivan način, iz nekog svog ugla.

Ovi mališani su veoma pametni, a od roditelja im je potrebno da ih puste da uče iz svojih grešaka (onda kada to nije opasno po njih!), da ih minimalno osuđuju i ne izgovaraju "Rekla sam ti".

Deca Vodolije mogu da postignu mnogo toga u životu, samo je važno da im pomognete da na najbolji način iskoriste svoju sklonost ka inovacijama i nezavisnosti.

Blizanci

Ako imate dete rođeno u znaku Blizanaca, možete da očekujete da neprestano priča, ne prestaje da se kreće ni na sekund i postavlja pitanja konstantno. Ovi mališani najčešće svoju kreativnost iskazuju kroz pisanja, poeziju, filmove, priče, glumu...

Svakako, uvek imaju milion ideja koje im obuzimaju misli u istom trenutku, pa nije uvek lako ispratiti ih.

Ono što je malim Blizancima potrebno od roditelja je stimulacija – knjige, igračke, papiri, olovke, bojice, igrice, odlasci na izložbe, izazovi, filmovi, kvizovi... Imajte na umu da odgajate mini ljudsku enciklopediju i pokušajte da svom mališanu pružite što više prilika za upijanje znanja kroz zabavu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Napravite sami igračku  TikTok/craftymoms

(Yumama/N. Z.)