Da li ste ikada mogli da zamislite posudu iz koje deca mogu slobodno da jedu, igraju se i okreću je, a da se hrana ne prosipa? Zvuči nestvarno, zar ne? Ali sada je to moguće zahvaljujući inovativnom dizajnu koji je stvoren upravo sa ciljem da olakša roditeljima i učini obroke mališana manje stresnim. Otkrijte tajnu OVDE!

Promo
Promo 

 Tajna ove čarobne posude leži u njenom obliku i funkcionalnosti. Deo u koji se sipa hrana je okrugao i može slobodno da se rotira unutar stabilnog plastičnog okvira. Ovaj okvir je pažljivo dizajniran tako da bude jednostavan za držanje, omogućavajući deci da istražuju i uživaju u obrocima bez straha od prosipanja hrane. 

Još uvek sumnjate u čaroliju ove posude? Pogledajte video demonstraciju i uverite se sami u njen neverovatan efekat!

Ali to nije sve! Osim što je funkcionalna, ova posuda je i prava atrakcija za mališane. Njen šareni i veseli dizajn motiviše decu da jedu hranu koju inače ne bi jeli i podstiče ih na samostalnost tokom jela.

Spremni ste da se oslobodite nereda i frustracije prilikom dečijeg obroka? Poručite magičnu posudu telefonom na broj 011/6 888 999ili onlineOVDEi učinite obroke vaših mališana zabavnijim i bezbrižnijim nego ikad pre!