Povodom Svetskog dana deteta, koji se obeležava 20. novembra, Vulkančić je pripremio dodatne popuste na sva izdanja za najmlađe. Kupovinom putem sajta vulkancic.rs od 17. do 20. novembra ostvarujete dodatnih 20% popusta na redovan popust od 15% na sva dečja izdanja, i još 10% ukoliko se odlučite za tri ili više knjiga. Dostava knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Na sajtu vulkancic.rs pronaći ćete bogato ilustrovane encikolopedije, atlase istorije i mitova, zanimljive priče o nauci, ljudskom telu, prirodi, životinjama, pregršt edukativnih i zvučnih knjiga, šarene slikovnice, knjige sa aktivnostima za sve uzraste, omiljene dečje bajke, bojanke, romane, spomenare, biografije i kvizove za sve male radoznalce koji otkrivaju svet.

Svetski-dan-deteta-Promo.jpg
Vulkan knjige 

Vulkančić vam preporučuje nekoliko sjajnih naslova!

Roman Pet kraljevstava: Legenda o Podkinu Jednouhom prožet je pričama o hrabrosti i junaštvu, ali i idejom da u svakom od nas čuči mali ratnik, poput epskih junaka. Podkin Jednouhi je legenda: neustrašivi zec-ratnik čija je slava o lukavosti i hrabrosti putovala kroz vekove. Ali kako je on postao tako moćan borac? Odgovor vas može iznenaditi...

Priče o životinjama: Ezopove basne je prelepa knjiga puna izvanrednih crteža. Mnogi nezaboravni junaci koje ćete sresti u ovoj zbirci basni povešće vas u čudesni svet neprolazne lepote. Uživajte uz 16 priča od kojih svaka donosi vrednu lekciju i pouku.

Jedan od najprodavanijih dečjih serijala sa liste Njujork tajmsa dobio je svoj sedmi nastavak u još zabavnijem romanu o omiljenom policajcu. Urnebesno duhovit i fantastično ilustrovan, grafički roman Dogmen: Za kim se loptica kotrlja donosi još uzbudljivije avanture.

Priče za nežne snove će ugrejati srca vaših mališana pre nego što utonu u najslađe snove. U uzbudljivom svetu priča o životinjama uživaće cela porodica, a naročito pospane glavice, jer je knjiga propraćena prelepim ilustracijama, a tekst je napisan jednostavnim jezikom i pitkim stilom.

Spremite se za uzbudljivu morsku pustolovinu! U knjizi Akademija sirena: Ajla i Mehurić upoznaćete čitav jedan magični svet. More oko akademije je opasno, a Ajla i Mehurić naći će se usred njega. Zaronite u magiju i uživajte u neverovatnim avanturama.

Uplovite u šumski svet u čarobnoj knjizi Veliki stari Hrast i rođendanska proslava, punoj divno rimovanih pesama. Nova knjiga iz serijala Dom mrkog Mede povešće male istraživače u nezaboravnu avanturu i upoznati ih sa mnoštvom novih drugara i živopisnih mesta.

Na sajtu vulkancic.rs pronaći ćete pregršt knjiga uz koje će se vaša deca zabaviti, ali i steći nova znanja. Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu!

Srećan Svetski dan deteta svim našim mališanima!

NAPOMENE:

* Akcija traje od 17. do 20. novembra samo na sajtu vulkancic.rs.

** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.

(Promo)