Praktičnost i efikasnost, zajedno sa različitim načinima upotrebe štapnog miksera, čine ga nezamenljivim asistentom u domaćinstvu. Ovaj uređaj je izuzetno pogodan za pripremu soseva, umaka i brzih smutija koji će oduševiti i roditelje i decu. Korišćenjem štapnog miksera štedi se vreme, obroci postaju bogatiji hranljivim sastojcima, a očuvanje nutritivnih vrednosti namirnica je zagarantovano. Uz to, lakše hranjenje i smanjenje troškova predstavljaju još dve velike prednosti korišćenja ovog aparata. Iskoristite sjajnu Gorenje Black November akciju koja traje do 30. novembra i nabavite sebi štapni mikser koji će postati vaš verni saveznik u pripremi obroka.

Jednostavna upotreba i čišćenje

Ukoliko imate bebu, štapni mikser će postati pravi spasitelj u kuhinji. Jednostavan je za upotrebu i čišćenje, što će vam uštedeti dragoceno vreme koje se inače provodi u pripremi obroka. Osim toga, zbog kompaktne veličine neće zauzeti puno prostora u kuhinji. Sa različitim dodacima i nastavcima koji dolaze uz mikser, možete se prepustiti eksperimentisanju i pripremati raznolike obroke za najmlađe. Bilo da je to pire od povrća za ručak, kremasta supa za večeru ili voćni smuti za doručak, štapni mikser omogućava da brzo i efikasno pripremite obroke koji će oduševiti čitavu porodicu. Što je još važnije, ako se suočavate sa posebnim dijetetskim potrebama ili alergijama, štapni mikser pruža mogućnost da pažljivo birate sastojke i prilagodite obroke tako da odgovaraju individualnim potrebama i pruže sve što je potrebno za zdrav razvoj. A kada završite sa pripremom, čišćenje je lako i jednostavno - samo skinite nastavak za blendiranje i operite ga pod mlazom vode.

Gorenje štapni mikser.jpg
Promo 

Dugotrajnost kao jedan od najbitnijih faktora

Zbog oštrice noža od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika imaćete pouzdan alat u vašoj kuhinji. Njegov inovativni dizajn omogućava preciznu kontrolu u procesu pripreme hrane, čineći ga idealnim za pripremu raznovrsnih jela. Zahvaljujući visokoj efikasnosti ovog noža, možete uživati u brzim i ukusnim obrocima bez gubljenja dragocenog vremena. Bez obzira na to da li se radi o seckanju svežeg povrća ili pasiranju kuvanih namirnica, ovaj inovativni nož štapnog miksera će vam pružiti vrhunski kvalitet prilikom svake upotrebe. Svestranost i pouzdanost ovog aparata čine ga neprocenjivim dodatkom vašem kulinarskom asortimanu, omogućavajući vam da jednostavno i efikasno stvarate različite ukuse.

Gorenje štapni mikser3.jpg
Promo 

Štapni mikser postaće vaš verni partner u pripremi hrane za najmlađe članove porodice. Na brz i jednostavan način možete pripremiti ukusne i hranljive obroke, uključujući soseve, umake i voćne smutije koji će vaša beba i najmlađi sa užitkom pojesti. Unapredite svoje kulinarske veštine uz ovaj izvanredan aparat koji će olakšati pripremu hrane. Posetite Gorenje sajt ili neki od objekata Hisense Gorenje Studija širom Srbije i iskoristite Black November akciju sa fantastičnom ponudom do 30. novembra. Budite među prvima koji će iskoristiti ove sjajne predpraznične popuste kako biste pripremili posebne obroke za vaše najbliže tokom nadolazećih praznika.