Pod svodovima najvećeg šoping centra u regionu od četvrtka, 12. oktobra, do nedelje, 22. oktobra, održava se Galerija automobila Srbije, jedinstvena izložba najlkusuznijih automobila na tržištu, tokom koje će biti predstavljeno više od 50 prvoklasnih modela poslednje generacije.

Ovo je istovremeno prilika da se svi zaljubljenici u automobilizam upoznaju sa najnovijim modelima i luksuznim "izdanjima" četvorotočkaša, da se zabave i da deo ove ljubavi prenesu i na svoje najmlađe. Neka izložba automobila u Galeriji bude povod da kvalitetno provedete vreme sa svojim mališanima i objasnite im kakve su sve prednosti ovakvih eksponata. 

Bilo da si ljubitelj klasičnih benzinaca ili dizelaša ili veće poštovanje gajiš prema hibridima i najsavremenijim električnim modelima, jedno je sigurno – ovaj događaj ne smeš propustiti! Najnoviji, najbrži i najluksuzniji četvorotočkaši će te zasigurno osvojiti svojom elegancijom, lepotom i udobnošću, dok će te njihove moćne performanse u potpunosti zapanjiti.

Galerija Automobila Srbije Promo

Svoje novitete na ovom automobilskom festivalu predstaviće i globalno poznati brendovi kao što su Mercedes, Tojota, Kia, Volvo, Džili, Hjundai, Ford, MG, Nisan, Čeri, Pežo, Opel, Reno, Dačia, Suzuki, Škoda, Fiat, JEEP, Alfa Romeo.

I to nije sve! Svi izloženi modeli moći će da se isprobaju u test vožnji, a ukoliko dođeš u Galeriju i doživiš skok adrenalina očekuju te velika iznenađenja i brojne specijalne ponude.

DSC01508.jpg
Method/Promo 

Posetiocima je na raspolaganju besplatni parking u podzemnoj garaži, kao i u spoljnoj garaži, a radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časa. Ulaz je besplatan.

Izvor: Yumama