Ogaradice su zamišljene da olakšaju život i bebi i roditeljima. Bebe u njima mogu beskrajno zabavno da se igraju, a roditeljima one omogućavaju da završe brojne stvari po kući znajući da je detetu zabavno za to vreme i da je ono bezbedno. A zamislite koliko je tek interesantno kad ogradica ima i šator-kućicu? Pogledajte jednu takvu OVDE!

Bezbednost na prvom mestu: Šator kućica je pažljivo dizajnirana. Izrađena je od kvalitetnih materijala i osiguraće da vaša beba uživa u igri, a da vi ne morate da brinete i non stop je nadgledate. Njen čvrst i stabilan okvir obezbeđuje da se kućica ne sruši ili prevrne, čak i kada vaš mali istraživač postane malo nestašan.

Prostranost i udobnost: Ova prelepa kućica pruža dovoljno prostora za bebine avanture. Možete je postaviti kako u vašem dvorištu, tako i u dnevnoj ili dečjoj sobi.

Posetite OVU STRANICU i naručite ovu fantastičnu šator kućicu za bebe sa dvorištem još danas. Možete poručiti i telefonski pozivom na broj 011/6 888 999.

Šator kućica za bebe sa dvorištem2.jpg
Promo 

Podstiče kreativnost i maštu: Šator kućica za bebe podstiče kreativnost i maštu. Uz svetle boje i šarene detalje, ona će otkriti svet igre na nov i zabavan način. Ovo je savršeno mesto za izmišljanje priča ili organizaciju piknika sa omiljenim plišanim igračkama.

Lako sklapanje i prenosivost: Lako se prenosi i sklapa, što vam omogućava da je prenesete bilo gde želite. Bez obzira da li planirate avanturu u prirodi, posetu prijateljima ili samo želite da je preselite u drugu sobu, ova kućica će vam omogućiti da vašoj bebi pružite zabavu i sigurnost gde god da se nalazite.

Šator kućica za bebe sa dvorištem pruža vrhunski kvalitet po veoma pristupačnoj ceni. Uz dugotrajnost i izdržljivost, ova kućica će vašoj bebi pružiti godine sreće i igre. Ne čekajte! Kliknite OVDE i naručite ovu fantastičnu šator kućicu za bebe sa dvorištem još danas. Možete poručiti i telefonski pozivom na broj 011/6 888 999.