Neprijatno iskustvo porodice iz Srbije odjeknulo je u javnosti, jer im je zaposlena žena na plaži rekla "Beba spava u hotelu, ne ovde", prenosi 24sedam.rs.

- Imamo veoma loše iskustvo sa Orange beacha. Rezervisali smo tri dana unapred, a oko osam ujutru došli sa malim detetom koje prepodne odspava u kolicima u hladu. Gospođa koja radi na plaži nam nije dozvolila da unesemo kolica, i na naše reči: "Ali dete nam obično oko 10 zaspi u kolicima", drsko je rekla: "Baby sleeps in hotel, not here" - napisali su roditelji u grupi "Live from Greece".

461478_grcka-lose-iskustvo_iff.jpg
printscreen/Live from Greece 

Kažu i da su nakon toga kolica ostavili sa strane, sklopljena, daleko od ležaljki i plaže.
- Posle smo ih odneli u šumicu iza bara da dete odspava. Gospođa je došla i rekla da je šuma privatna i da dete ni tu ne može da spava, da se pokupimo i idemo u auto ili hotel i da nju nije briga. Imamo razumevanja za pravila na plažama, ali za drskost zaista ne - navodi se u ovoj objavi.

Ponašanje ove Grkinje je odjeknulo u javnosti i izazvalo čuđenje i osudu na društvenoj mreži.
- Godinama letujem u Grčkoj, kunem se u njihovu gostoljubivost i velika srca, mislim da je posredi bio neki nesporazum - napisao je jedan korisnik.

- Prvi put čitam da neko brani da na plaži budu kolica za bebu. Toliko sam za 14 godina koliko letujem u Grčkoj videla beba u kolicima na plaži i nikada niko nije prišao da to brani, bilo da su barovi sa ležaljkama, bilo da je slobodni deo plaže u pitanju. Zanimljivo je kako to nikada ne bi uradili svojim sunarodnicima koji dolaze u velikim grupama na plažu - dodala je jedna korisnica.


BONUS VIDEO:

Znaci da je beba sita i zadovoljna TikTok/msheilapozo


Izvor: Yumama