Vaše dete je rođeno između 22. juna i 22. jula i ono je u zodijaku Rak! Temperament deteta u znaku Raka je veoma specifičan!Deca u znaku Raka su veoma osetljiva, intuitivna i potrebno im je udobno i toplo gnezdo. Imaju nevidljive "antene", veoma izoštrena čula, osetljivo reaguju na okolinu i percipiraju stvari kroz svoj doživljaj. Deci rođenoj u horoskopskom znaku Rak potreban je mir i sigurnosti, mogućnost da se povuku kada to požele. Dva koraka napred, jedan nazad je njihov tempo – deca rođena u horoskopskom znaku Rak oprezno osvajaju okolinu.

Dom pun ljubavi i mnogo maženja su glavna briga za decu horoskopskog znaka Rak. Ali oni su ti koji mogu da se užive u ulogu majke i brinu o bratu, sestri ili kućnom ljubimcu uz mnogo požrtvovanosti. Kontakt sa drugim ljudima je veoma važan za decu horoskopskog znaka Rak. U početku se ponašaju prilično stidljivo i rezervisano i otvaraju se tek kada bolje upoznaju druge.

Kada steknu poverenje, pokazuju svu svoju spontanost i srdačnost. Igru ponekad shvataju previše ozbiljno, pa kada izgube, imaju strah da ih drugi neće voleti zbog toga.

Saveti za roditelje deteta u znaku Raka je da prate njegove emotivne amplitude. Sigurnost, poverenje, ljubav i osećaj da u svakom trenutku nalaze utočište i zaštitu sa vama su osnovne potrebe dece horoskopskog znaka Rak. Ako nekoga povredi, umeće to da zapamti i verovatno će proći mnogo gore.

BONUS VIDEO:

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke TikTok/amydemure

Izvor: Yumama