Vreme provedeno ispred televizora može biti jedan od najzabavnijih doživljaja koje ćete sa svojim detetom pamtiti zauvek! Kada vam ovo kažemo ne mislimo na gledanje crtaća, dečijeg programa i slično - mislimo na igranje igara, verovali li ne?! Pa, opet, ne mislimo čak ni na igranje običnih igara, nego malo korisnijih, edukativnih, koje mogu da pomognu razvoj deteta na više nivoa.

Ako kod kuće imate bilo kakav PC, laptop ili neku gaming konzolu, a vaš televizor podržava internet vezu putem LAN ili Wi-Fi konekcije, onda bi svakako trebalo da razmislite o Just Dance igri. Ova igra dostupna je u besplatnoj verziji i premijum izdanju, a jedina razlika je to što je u drugoj otključan veći broj pesama.

Zabavljajte se s decom ispred televizora kao nikad ranije2.jpg
Promo 

Igru startujete preko konzole ili PC-ja, naravno, a televizor potom povezujete sa mobilnim Android ili iOS telefonom, kako biste ga koristili kao džojstik. Ne morate da imate telefon, ako vaša konzola podržava bežični džojstik sa detektorom pokreta (Nintendo, Sony…), ali ako to nije slučaj telefon će vam biti neophodan. Telefon vam služi kao detektor pokreta i projektuje se na ekran televizora.

Startujete, dakle igru, odaberete pesmu i đuskanje može da počne! Na ekranu televizora videćete pokrete, koje treba oponašati i na taj način ćete zarađivati zvezdice, poene i bonuse. Naravno, što više jednih, drugih i trećih - to više zabave i bolji rezultat na tabeli! Na kraju ćete videti koliko ste dobro odigrali pesmu i moći da se uporedite sa milionima igrača tj. rezultatima širom sveta.

Igrajući se na ovaj način klinci razvijaju motoriku, oslobađaju se straha i razvijaju osećaj slobode da se izraze, a vi ćete im tokom celokupnog procesa biti podrška. I ne samo to, silno ćete se zabaviti i napraviti sjajne uspomene sa svojim detetom. Još jedna sjajna stvar jeste to da je dete, dok igra ovu igru, non-stop aktivno i vreme ispred televizora može da upotrebi da poboljša muzički sluh, razumevanje engleskog jezika i uopšte da zavoli muziku. Igra je idealna za zabave i porodična okupljanja ne samo za decu, nego i za odrasle, umesto standardnih karaoka ili slušanja radija.

Zabavljajte se s decom ispred televizora kao nikad ranije3.jpg
Promo 

Koji televizor odabrati

Ako sada baš birate nov TV za koji znate da će ga koristiti i deca, onda bi svakako trebalo da pogledate široku ponudu Hisense Srbija u okviru koje su na sniženju gotovo svi modeli.
Hisense televizori podržavaju filtere koji smanjuju zračenje i zamaranje oka, nude besprekornu sliku, dostupni su u dijagonalama od 32 do 75 inča i imaju garanciju do pet godina. Takođe, preporuka je i to što je Hisense brend u Srbiji izabralo već više od 200.000 domaćinstava i to nije slučajno, a neke od sjajnih stvari ovim televizorima, koje će vam pomoći da uživate u vrhunskoj slici i zvuku, su Dolby za audio i sliku, Sportski i Game Pro režim slike, osvetljenje ekrana do 3.000 nita, pametna VIDAA platforma za aplikacije i striming, IMAX bioskopska reprodukcija, 4K rezolucija, ambijentalno osvetljenje slike, AI unapređenje prikaza i mnoge druge.

Posetite Hisense Srbija sajt, pogledate sve televizore i odlučite se za kupovinu u prodavnicama tehnike ili Hisense / Gorenje centrima širom zemlje.