Nakon velike oluje, porodica Brandao ostala je bez struje nekoliko dana, pa su koristili agregat ne bi li ugrejali kuću i sačuvali hranu u frižideru. Iako su pronašli rešenje za struju, desila je opasna stvar, jer je agregat počeo da emituje ugljen-monoksid, otrovni gas koji se širio njihovom kućom.

Mama Marselina je prvo imala glavobolje, a potom je potpuno izgubila svest. "Mislila sam da je glavobolja samo, a onda sam nakon 2-3 minuta prestala da osećam bilo šta", rekla je potpuno iskreno.

Ona i suprug imaju devetogodišnju ćerku Džejlin, koja je takođe bila kod kuće u tim trenucima. Videvši mamu koja se onesvestila i tatu koji gubi svest u tom dimu, devojčica se uplašila, ali je morala da reaguje.

"Čula sam da tata vrišti, a mama je bila onesvešćena", rekla je devojčica. Ona je tada brzo reagovala, uzela tatin telefon, koji je bio zaključan, uspela da ga približi tatinoj faci i otključa ga i pozvala pomoć.

Ova devojčica je takođe uspela da izvede i stariju sestru i baku iz kuće, kako bi pobegle od opasnih gasova.

"Toliko je pametna. Da nje nije bilo, pitanje je šta bi bilo sa svima nama. Ja ne bih bila živa sada", rekla je mama Marselina.

izvor: yumama