Ova edukativna kutija je sjajan poklon za to, jer će im pomoći da lakše savladaju računanje, a biće im i super zabavna. Zapravo, sa njom će učiti kroz igru – pogledajte je OVDE.

Edukativna kutija je fantastična kutija od drveta koja, kada se otvori, postaje tabla sa poljima za brojeve. Između polja se nalaze znakovi za računske operacije, a deci će ovako biti mnogo zabavnije i lakše da uče nego da pišu na papiru. Ono što će im takođe pomoći pri računanju jesu i štapići koji se dobijaju u njoj. Veselih su boja i računanje koje važi za „strašno“ će pretvoriti u zabavnu igru.

Na istoj tabli sa poljima nalazi se i satić u obliku pužića na kojem će klinci moći da okreću kazaljke. Na taj način će lakše, ako već ne znaju, naučiti da gledaju u sat.

Sve je tako veselo i šareno da mališanima olakša učenje i natera ih da ga zavole. Upravo zato je sjajno da je imaju, a polazak u školu je idelan povod da im je poklonite – poručite je ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

edukativna-kutija-pocetna
Promo 

A ono što čini ovu edukativnu kutiju još zanimljivijom i korisnijom jeste to što tabla sa brojevima može da se okrene i da se po njoj piše. Iza se nalazi crna tabla po kojoj se piše kredama koje se takođe dobijaju u kutiji, a tu je i sunđerčić da se njime izbriše napisano/nacrtano. Moći će na tabli ne samo da računaju, već i da crtajući ispolje svoju kreativnost.

Obradujte mališane – poklonite im edukativnu kutiju za računanje i time im polazak u školu učinite radosnijim – poručite je ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

edukativna-kutija1
Promo