Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LUTKA KOJA LETI: Omiljena igračka svih devojčica!

Do sada su devojčice svojim lutkama leteću moć davale kroz svoju maštu, trčeći po sobi sa njima u rukama i držeći ih visoko gore. Ni slutile nisu da će njihova malena krilca sada stvarno moći da im obezbede da lete.

 leteca-lutka-pocetna Izvor: Promo

Ni slutile nisu da će njihova malena krilca sada stvarno moći da im obezbede da lete. Konačno se pojavila lutkica koja može da leti i kojom vaša devojčica može da upravlja.

Njena krila mogu da je dignu visoko, i do čak 3 metra u vis, a na njenim cipelicama nalaze se senzori. Senzori služe da registruju ruku vašeg deteta kada lutkica krene ka dole i da na taj način dobije informaciju da treba ponovo da zaleprša krilima.

***Znate li gde možete pronaći ovu preslatku lutkicu u omiljenoj ženskoj boji? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

Niste ni svesni koliko će ova lutkica pozitivno uticati na dalje razvijanje kreativnosti vašeg deteta. Činjenica da je do juče maštala da njena lutka leti, a da sada to zaista i može će je motivisati da dalje razvija svoju kreativnost, probudiće u njenoj glavi brojna zanimljiva stvorenja i situacije za igru.

***Znate li gde možete pronaći ovu preslatku lutkicu u omiljenoj ženskoj boji? Ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 999 rsd.***

 leteca-lutka Izvor: Promo

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica