Sada će vaši klinci još više uživati u ovoj inače interesantnoj aktivnosti, jer će sve što napišu ili nacrtaju moći da svetli i plus će moći da imaju 3D prikaz! Zahvaljujući magičnoj tabli! Šta je to ustvari? Tabla koja se stavlja na postoje koje svetli, te samim tim svetle i crteži na njoj! Po njoj se crta specijalnim flomasterima koji se dobijaju u pakovanju, a uz to se dobijaju i naočare koje omogućuju 3D prikaz! Ne zvuči li kao nešto što će obradovati svakog mališana?

Na njoj se može crtati, pisati, može poslužiti za ostavljanje poruka ili za lakše pamćenje nekih informacija koje je deci teško da nauče. Super je to što se u pakovanju dobijaju i šabloni, pa će deci biti superinteresantno i motivišuće za dalji rad kada budu videli šta su uspeli da nacrtaju. 

***Ova tabla se danas po specijalnoj ceni može poručiti ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.***

3d-tabla1 (1)
Promo 

Sa njom nećete pogrešiti ako je kupujete na poklon bilo kom detetu i bilo kojim povodom. Pogodna je za decu različitih uzrasta, pa čak i za onu koja već idu u školu. Njima ona može pomoći da savladaju gradivo koje im je dosadno na mnogo zabavniji način.

***Poručite već danas ovu magičnu 3d tablu i učinite da njihovi crteži zablistaju u punom sjaju, ali bukvalno – poručite online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 po ceni od 1.590 rsd.***