Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rastopiće vam srca: Devojčica sa Daunovim sindromom dobila lutku koja liči na nju (VIDEO)

Od ove iskrene dečje radosti nema ništa lepše!

  Izvor: Foto: Printscreen / YouTube Happily

NA Tiktok profilu Daily Dose of Smiles mama Kimberli svakodnevno objavljuje snimke svoje ćerkice Olajv, u nadi da će u svet uneti malo pozitivnosti. Njeni video-zapisi pokazuju ljubav koju nose deca sa Daunovim sindromom i šalju važnu poruku o normalizaciji tog stanja.

Povezane vesti

Povezane vesti

Roditelji su ovoj simpatičnoj devojčici za drugi rođendan pokloniti lutku koja liči na nju. Kad je otvorila kutiju i ugledala poklon, Olajvina reakcija bila je neprocenljiva. 

"Olajv je savršena za nas. Stvorena je upravo onakva kakva je trebala da bude. Ne vidimo da je Daunov sindrom njena mana. Vidimo samo Olajv", kaže Kimberli, odgovarajući ljudima koji misle da je verojatno teško roditi dete sa Daunovim sindromom.

Lutka koju je dobila devojčica je zapravo deo jedne kolekcije inkluzivnih lutki. Malo je reći da se devojčica oduševila poklonom!

Od ove iskrene dečje radosti nema ništa lepše!
Izvor: YouTube

"Svaka osoba sa Daunovim sindromom je važna i može uspeti u životu uz podršku i odgovarajućih pomagala. Trebalo bi da se borimo za njih i osiguramo da se osećaju uključeno, voljeno i zaštićeno."

Pročitajte i...

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica