"Kad sam zamišljala svoj prvi susret sa sinom, mislila sam da će izgledati kao i sa mojim prvim detetom. Uhvatiću to malo, nežno biće u ruke i raznežiti se. Međutim, kad sam ga videla prvi put, viknula sam: Šta je ovo, dođavola".

Tako kroz smeh priča Britanka Ejmi Smit (27), koja je završila na naslovnim stranama novina nakon velikog podviga. Rodila je bebu - džina, kako sama objašnjava.

"Videli smo na ultrazvuku da je poprilično dugačak, a uostalom i Zek i ja smo visoki ljudi. Ipak, iznenadili smo se kada smo videli koliko je naš sin Zegris zapravo veliki", kaže Ejmi.

Zegris je rođen sa nešto manje od šest kilograma, a bio je dugačak 61 cm.

Ejmi kaže da su i lekari ostali iznenađeni veličinom bebe, pa ga je dvoje ljudi izvlačilo iz maminog stomaka.

"Sve babice oko mene bile su sitne žene, i čula sam jednu kako kaže da neko mora da uskoči jer je beba ogromna. Nije mogao ni da stane na vagu da ga izmere, toliko je bio težak i dugačak, pa su se jedva snašli", priseća se Ejmi.

Naravno, ni odeća koju su spremili za njega, a koja je veličine kao za tromesečnu bebu, nije bila odgovarajuća. Umesto toga, morali su da mu uzmu odeću za bebe uzrasta od šest do devet meseci.

"Najsmešnije od svega mi je što sam ja potpuno izgubila apetit u trudnoći sa njim, jedva da sam jela. Zamislite koliki bi bio da sam još i jela kao u prvoj trudnoći", smeje se Ejmi.

Pročitajte i...