Žena je izbačena iz lokalne trgovine nakon što je njeno jednogodišnje dete ukralo slatkiš. Čim je shvatila da je devojčica uzela poslasticu sa police, htela je da je plati, ali je osoblje odlučilo da pozove policiju. 

"Povela sam jednogodišnju ćerku u nabavku, kao i inače. Bila je u kolicima i pored blagajne je sa police uzela slatkiš i njime se igrala. Ja sam pakovala stvari u vrećice i nisam to uočila dok nismo krenule prema izlazu. Stavila je slatkiš u plastičnom omotu u usta, pa nismo mogli da ga vratimo. Niko to nije uočio, ali ja sam odlučila da se vratim i platim", prepričala je svoje iskustvo na Reditu majka.

Potom se vratila do blagajne i objasnila što se dogodilo.

"Rekla mi je da pričekam, uzela je telefon u ruku i zamolila me je da se strpim dok neko ne dođe. Pojavila su se dva čoveka iz obezbeđenja i počela da pregledaju moje vrećice, pa su mi tražili da pokažem račun", dodaje. 

Počela je da ispituje što se događa. 

"Oni su proveravali svaku stvar na računu i rekli su mi da je reč o manjoj krađi, pa da ipak neće zvati policiju, već me samo izbaciti iz radnje", tvrdi. 

Incident se desio u Nemačkoj, a žena sad ima zabranu pristupa prodavnici, pa u nabavku do prve sledeće radnje mora autobusom. 

"Zvuči kao da treba da razgovaraš sa šefom te poslovnice", "Mnogo radnji ima nultu stopu tolerancije na bilo kakav oblik krađe, ali ovo ne bi trebalo tako gledati, jer si se vratila i pokušala da platiš", komentarisali su ljudi.

Pročitajte i...