Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sama je prijavila da je njeno dete ukralo slatkiš: Mama isterana iz prodavnice nakon poštenog čina

Iako je želela da bude poštena, grubo su je izbacili i optužili za krađu...

  Izvor: Foto: Shutterstock 759510409

Žena je izbačena iz lokalne trgovine nakon što je njeno jednogodišnje dete ukralo slatkiš. Čim je shvatila da je devojčica uzela poslasticu sa police, htela je da je plati, ali je osoblje odlučilo da pozove policiju. 

Povezane vesti

Povezane vesti

"Povela sam jednogodišnju ćerku u nabavku, kao i inače. Bila je u kolicima i pored blagajne je sa police uzela slatkiš i njime se igrala. Ja sam pakovala stvari u vrećice i nisam to uočila dok nismo krenule prema izlazu. Stavila je slatkiš u plastičnom omotu u usta, pa nismo mogli da ga vratimo. Niko to nije uočio, ali ja sam odlučila da se vratim i platim", prepričala je svoje iskustvo na Reditu majka.

Potom se vratila do blagajne i objasnila što se dogodilo.

"Rekla mi je da pričekam, uzela je telefon u ruku i zamolila me je da se strpim dok neko ne dođe. Pojavila su se dva čoveka iz obezbeđenja i počela da pregledaju moje vrećice, pa su mi tražili da pokažem račun", dodaje. 

Počela je da ispituje što se događa. 

"Oni su proveravali svaku stvar na računu i rekli su mi da je reč o manjoj krađi, pa da ipak neće zvati policiju, već me samo izbaciti iz radnje", tvrdi. 

Incident se desio u Nemačkoj, a žena sad ima zabranu pristupa prodavnici, pa u nabavku do prve sledeće radnje mora autobusom. 

"Zvuči kao da treba da razgovaraš sa šefom te poslovnice", "Mnogo radnji ima nultu stopu tolerancije na bilo kakav oblik krađe, ali ovo ne bi trebalo tako gledati, jer si se vratila i pokušala da platiš", komentarisali su ljudi.

Pročitajte i...

Povezane vesti

Povezane vesti

Povezane vesti

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica