Mama čiji je sin rođen bez nogu i jedne ruke nijednog trenutka nije pristala na abortus, iako je tokom trudnoće znala šta je očekuje.

Rouzi Higs je upozorena da će dečak na rođenju verovatno imati sindrom amnionskih brida. Detetovi ekstremiteti ne rastu pravilno u materici kada je taj sindrom prisutan.

Ona je ignorisala sve savete prijatelja i porodice da treba da prekine trudnoću. Sada kaže da je to najbolja odluka koju je mogla doneti.

Maleni Henri odmah je imao operaciju razdvajanja ruke, a sada obožava da je koristi dok se kupa i igra.

Meet baby Henry Higgs, the little boy with a smile that could change the world. Thank-you to Rosie, Henry's mum, for...

Posted by Precious Life on Уторак, 20. април 2021.

"Kada mi je rečeno da moje dete neće imati noge i jednu ruku, bila sam mnogo zabrinuta i potresena. Bez obzira na sve savete i priče o abortusu, ja sam bila sto posto sigurna da želim da ga zadržim", rekla je dvadesetdevetogodišnja Rouzi.

????Mum whose son was born with no legs, one arm and webbed hand says 'he's perfect'???? EXCLUSIVE: Rosie Higgs discovered at...

Posted by Dignity For All on Понедељак, 19. април 2021.

Prema rečima roditelja, maleni Henri odlično napreduje i nemaju nikakve brige po pitanju njegove budućnosti.

"Jasno mi je da će njegov život uvek biti pomalo drugačiji, ali sam sigurna da će moći da se izbori sa svim budućim izazovima", rekla je Rouzi.

Mama je od porođaja u kontaktu sa mnogim drugim roditeljima čija deca imaju slične probleme.

"Oni su toliko posebni. Mi im pomažemo u svetu. Jasno je da moramo da prilagodimo kuću njegovim potrebama, kako bi lakše mogao da se kreće."

"Možda nema noge i ruku, ali je, barem što se mene tiče, on apsolutno savršen", izjavila je ponosna mama.

Pročitajte i...