Ovu malu lepoticu je sasvim slučajno otkrio nigerijski fotograf Mofe Bamujiva, a nakon objave njene fotografije na Instagramu, devojčica je postala pravi hit na internetu.

Jare Ijalana danas je osmogodišnja devojčica koja živi u Nigeriji. U vreme kad je Jare imala samo pet godina, potresla je internet i poharala društvene mreže, a mnogi mediji proglasili su je najlepšom devojčicom sveta. Njezine fotografije su na Instagramu završile sasvim slučajno.

View this post on Instagram

A post shared by BMBSTUDIO (@mofebamuyiwa)

Nigerijski fotograf Mofe Bamujiva na svom profilu je objavio njenu fotografiju, a pratioci su komentirali kako je devojčica nestvarna i kako je fotografija sigurno obrađena različitim filterima, na što je Mofe odgovorio: "Ne, ona je stvarna! Da, ona je čovek, ali je i anđeo!"

Devojčica Jare ima još dve sestre, desetogodišnju Jomi i trinestogodišnju Jobu i sve tri su prekrasne. Majka je sestrama otvorila instagram profil, gde s vremena na vreme objavljuje njihove fotografije.

Iako su za Jare, zbog njene neverovatne lepote i fotogeničnosti, mnogi govorili da će biti jedan od uspešnijih svetskih dečjih fotomodela, Jare nije dosad imala nijedan angažman izvan Nigerije, pa i dalje živi kao sasvim obično dete.

Pročitajte i...