Trudnoća može dovesti do toga da se mnogo više umarate, da budete gladne, ali i site u isto vreme. Nekada se javljaju otoci i mnoge druge promene.

Jedan tata se požalio...

"Moja supruga je u 24. nedelji i do sada je sve kako treba. Trudim se da budem što bolji prema njoj, pa sam preuzeo sve kućne poslove - čišćenje, kuvanje, brigu o ljubimcima", ispričao je jedan tata na Reditu.

Objasnio je i da je bio iscrpljen jer radi posao sa punim radnim vremenom, a kada se vrati kući, onda radi i kućne poslove. Nekoliko puta je upitao suprugu da preuzme mali deo obaveza, što je nju ljutilo.

"Ona kaže da joj je to stresno i da može naškoditi bebi, što me je momentalno uplašilo", bio je iskren.

Jedne noći supruga ga je probudila u 2 sata noću i tražila mu da joj kupi voće. Imao je vrlo tešku nedelju, pa je odbio ovaj zahtev.

"Prvo je počela da me moli. Nakon toga je plakala i govorila da sam nikakav čovek. Takođe je rekla i to da se plaši kako ću biti sebičan otac za nekoliko meseci", bio je iskren.

On je supruzi istakao činjenicu da obavlja apsolutno sve poslove u kući otkako je zatrudnela. A ona, ona je sedela po ceo dan držeči telefon u rukama.

Mnogi ljudi prokomentarisali su ovu priču sa zaključkom da brak ne treba tako da izgleda. Mnogi su se zapitali kako ona može da ne uradi makar neke lakše poslove, kada je sa bebom sve u redu.

Kakvo je vaše mišljenje?

Pročitajte i...