Džesika Kent, bivša zavisnica od narkotika i zatvorenica, odlučila je da otkrije kako izgleda porođaj u zatvoru.

"To mi je bilo najtraumatičnije iskustvo u životu. Bila sam preplašena, u bolovima i pod stresom, a sada imam i posttraumatski sindrom, jer sam bila vezana lancima za krevet", podelila je Džesika svoje iskustvo na Tiktoku.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jessica Kent (@jesken12)

Ova tridesetjednogodišnja majka iz Arkansasa u SAD-u kaže da je bila sama gotovo četiri sata, i to tokom aktivnog dela porođaja. Čim se porodila, beba je smeštena u hraniteljsku porodicu, a Džesika je strahovala da nikad neće dobiti starateljstvo nad njom. Ipak, nakon što je izašla iz zatvora, zarekla se da će pobediti zavisnost od droge, pa je uspela da se izbori sa porokom i dobije starateljstvo nad detetom.

Sad živi s partnerom, ćerkom i drugim detetom, koje je rodila u mnogo boljim okolnostima. 

@jesken12

#prisontiktok#prison#babyinprison#jessicakent#jail#prisonstories#prisonstorytime#inmatesoftiktok#felon#prisoner#felon#felonsoftiktok#ptsd

♬ original sound - Jessica Kent

"Presrećni smo što smo dobili još jednu ćerku i što sam trudnoću uspela da održim na slobodi. Mogla sam da odem u bolnicu samostalno uz partnera, i to je tako neverovatno i lepo iskustvo. Ne mogu da vam opišem razliku u odnosu na prvi porođaj gde sam bila prikovana za krevet. Drugi porođaj bio je veoma jednostavan i divan, a partner me je držao za ruku. Bio je tu uz mene", prisetila se.

Džesika kaže da su je obe trudnoće i porođaji naučili važnim životnim lekcijama.

"Prva ćerka mi je promenila život i dala mi motivaciju da se borim, a druga mi je izlečila srce i sad vidim kako je lepo imati dete", rekla je mama u svom videu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jessica Kent (@jesken12)

U zatvoru je provela dve godine zbog posedovanja droge i oružja.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)