Bračni par nije imao pojma da mora da ima polne odnose kako bi dobio dete. Živeli su u uverenju da "deca dođu sama od sebe".

Ovu pomalo bizarnu priču je ispričala pedesetdevetogodišnja Rejčel Herson koja je 40 godina radila kao patronažna sestra, a sada je odlučila da progovori o brojnim bizarnim situacijama s kojima se susrela tokom svoje karijere. Kako je često odlazila u kućne posete, prikupila je mnoštvo takvih priča i sve ih opisala u svojoj knjizi.

Između ostalog, Rejčel je otkrila kako je bila prisiljena da podučava muža i ženu o seksu nakon što je shvatila da nemaju pojma o sopstvenoj  biologiji.

"Bili su u braku već nekoliko godina, ali 'deca nisu došla'. Lekar opšte prakse zaključio je da ne znaju kako se deca prave, a moj je posao bio da ih naučim tome", prisetila se i dodala kako je to bilo "u vreme pre interneta".

"Iskreno su verovali da bebe stižu kao rezultat sklapanja braka i nisu imali pojma da moraju da vode ljubav. Podučavati nekoga o seksu poprilična je odgovornost", rekla je.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)