Kada pitate roditelje devojčica koje to "slučajne" nestašluke najviše mrze, oni će vam sigurno jednoglasno odgovoriti - sve vezane za kosu. Verujemo da ste pretpostavili odgovor!

Zamislite samo žvaku u kosi vaše devojčice, slajm, plastelin ili šlag. Hmm, ne deluje primamljivo, je l' da?

Slična situacije dogodila se mami Lisi, koja se požalila javno na Fejsbuku.

Naime, ona je predstavila igračku koja je veoma popularna u kraju gde oni žive i ukazala na njene opasnosti. Reč je o igrački koja izgleda kao mnoštvo sitnih kuglica nalik čičcima, a od njih se mogu napraviti različiti oblici i razne kreacije.

Kako je do neprijatne situacije sa igračkom došlo, sigurno se pitate.

Došlo je do toga tako što je Lisin sin doneo kod sestre punu kutiju ovih igračaka i istresao joj na glavu. Devojčici se 150 čičaka zalepilo u kosu. Mama se veoma potresla zbog ove situacije, a čak tri sata joj je bilo potrebno da ukloni samo 15 čičaka.

"Možda bi neki roditelji odmah uzeli makaze, ali ja sam odlučila da spasem dugu kosu svoje ćerke i ceo dan sam provela razmrsavajući je", napisala je ova mama ispod fotografije na svom Fejsbuk profilu.


Kako je istakla, jedino što joj je pomoglo su regenerator i ulje za kosu.

"Abigejl (ćerka) nije puno plakala, što je čudno s obzirom na to da većina dece ne može da sedi mirna više od 5 minuta, a kamoli 20 sati", istakla je Lisa.

Mama je imala veoma važnu poruku za sve roditelje, a to je da ne kupuju ovu igračku svom detetu!

"Sitne bodljice se lepe za vlasi i što se vi više trudite da raspetljate, one se sve više petljaju kosu. Da su se kojim slučajem uhvatile za koren kose, morala bih da je ošišam", zaključila je ova mama i dodala da igračka nije nimalo bezopasna, ni bezazlena. 

Lisa je istakla da će se obratiti kompaniji i ukazati im na propuste, kao i da želi da što više roditelja vidi njenu objavu i iskustvo njene ćerke, kako ne bi došli u istu situaciju. 

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)