Uprkos praznicima i prazničnoj idili, mnoga deca su najlepše trenutke provela izvan svojih domova, daleko od svojih porodica.

Kako bi ta deca osetila bar malo praznične atmosfere i topline, jedna medicinska sestra Dečje bolnice u Atlanti je odlučila da ih iznenadi.

Bebice su dobile preslatku ćebad, a veća deca igračke kao znak pažnje.

Kada su se pokrili ćebadima, bebice su izgledale kao najlepši praznični darovi.

Pogledajte fotke pakovanih malenih bebica.

Ova sestra se odlučila na ovaj potez, jer je želela da porodice mališana budu bezbrižne i da znaju da su njihove bebe i deca na sigurnom, kao i da im ulepša, koliko je to moguće, te trenutke.

Medicinske sestre ove bolnice imaju praksu da daruju poklone svoj dečici u bolnici kako bi ih obradovale.

Ispod fotografija koje su objavljene na zvaničnom Fejsbuk profilu bonice, mnoge mame su bile oduševljene kreativnom idejom osoblja. Komentari zahvalnosti i hvalospevi su se nizali ispod fotki. Među fotkama, našao se i snimak bolesne dece koja su oduševljeno dočekala svoje poklone.

"Moj sin je nekoliko godina zaredom praznike provodio u Dečjoj bolnici u Atlanti, a ove sestre su mu ulepšale te trenutke", napisala je jedna mama.

"Moja ćerka će na Badnji dan imati 37 godina, a još uvek čuva božićnu čarapicu i kapicu koju je dobila kada se rodila", napisala je druga mama.

Ovaj lep humani gest od strane medicinskog osoblja je oduševio svet, a fotke su prikupile puno lakova i delile su se širom planete.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)