Jedna mama podelila je sa svojim prijateljima božićne poklone koje je pripremila za svoju decu, ne sluteći da će je korisnici Fejsbuka zbog toga napasti.

Naime, ona je podelila dve slike velikih kutija sa poklonima i otkrila kako je četiri sata provela skrivajući se u sobi da bi ih na vreme umotala u ukrasni papir.

Ipak, njen potez nije se svideo njenim pratiocima, koji su je napali da je razmazila svoju decu. Na kritike da je preterala sa količinom poklona, ona je rekla kako je svoju odraslu decu i unuke nije dugo videla zbog pandemije virusa korona. Karen ima petoro dece uzrasta od 27, 21, 17, 13 i 8 godina, petoro unučića kao i jedno koje je na putu.

"Ovo su četiri sata mog života koja više ne mogu da vratim. Zatvorila sam se u sobu kako bih umotala božićne poklone za moju porodicu i nisam izašla dok sve nisam završila", napisala je Karen i dodala kako je neke poklone spremila za kasnije.

"Drago mi je što je sve gotovo. Spremila sam pet božićnih poklona koje sam kupila za deveti rođendan svog sina, jer se rodio 17 dana nakon Božića. Tako da ne moram ponovo u kupovinu."

Nakon njene objave, nizale su se kritike.

"Treba da imate na umu da ne može svako svojoj deci da kupi pregršt poklona", "U naš dom Deda Mraz donese nekoliko malih poklona", glasili su neki od komentara.

Karen je morala da se brani se zbog oštrih kritika ljudi.

"Čini se da je moja objava uznemirila neke od vas. Svi koji ste me kritiikovali, dopustite da vam pojasnim", napisala je Karen, dodavši da je samo želela da svojoj porodici priušti nezaboravan Božić nakon teške 2020. godine, a posebno osmogodišnjem sinu koji još uvek veruje u veruje u Deda Mraza.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)