Brajana Hil iz Ilinoisa spremala je pravosudni ispit kako bi postala advokat, ali je ubrzo osetila da su joj počele kontrakcije i da će morati da odustane od polaganja. Međutim, odlučila je da ipak pokuša, i to samo jedan dan posle porođaja u - bolničkom apartmanu.

Ispit je trebalo da se održi na leto, ali je zbog pandemije koronavirusa odložen za oktobar, mesec u kojem je trebalo i da se porodi. Međutim, Brajani su trudovi počeli u 38. nedelji trudnoće.

Isprva nije htela da odustane od ispita i diplomira na Pravnom fakultetu Univerziteta Lojola u Čikagu, ali kada je shvatila da je porođaj blizu, odlučila je da ode u bolnicu. Nakon što se porodila, Brajana je imala problem sa obilnim krvarenjem zbog anemije, ali je svejedno sutradan želela da polaže poslednji ispit.

Uprkos stresu i bolovima, uspela je da ga položi sa visokom ocenom.

A lot of y’all already know my birth/bar exam story (thanks Kaitlyn Hill ) but I haven’t said much on my personal page...

Posted by Brianna Hill on Уторак, 01. децембар 2020.

Celu priču podelila je na svom Fejsbuk profilu kako bi pokazala da žene stvarno mogu sve.

"Žene su neverovatno jake. Pola ispita sam polagala sedeći na peškiru, jer mi je pukao vodenjak, a pola sedeći na ledu, jer sam se porodila noć pre. Sledeći dan sam krvarila i bila anemična, ali položila sam test iako sam samo sat vremena spavala. Uradila sam sve ovo jer je to bila jedina opcija da ispunim sve svoje ciljeve, postanem majka i advokat", napisala je u objavi.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)