Na sajtu Redit mogu se videti kojekakve bizarnosti, a jedna od poslednjih je zgrozila i razbesnela korisnike ove društvene mreže. Mlada je na šlep svoje venčanice "prikačila" jednomesečnu bebu!

U pečetku je većina mislila da je reč o lutki, međutim, kada su malo bolje pogledali, bilo je jasno da je reč o živom biću...

Na slici koja je izazvala revolt na društvenim mrežama vidi se kako, dok mlada korača ka oltaru, svi gosti pažnju usmeravaju na novorođenče koje se vuče na haljini.

Korosnici Redita su osuli paljbu po mladencima:

"O, bože! Zašto? I zašto niko nije podigao sa poda tu jadnu bebu", "Nisam stručnjak, ali rekao bih da bebe ne bi trebalo da se vuku po podu niti da budu blizu poda", "Da li je ovo moguće?", samo su neki od komentara.

Inače, ova fotografija je nastala na svadbi u Tenesiju pre nekoliko godina, ali je postala viralna tek nakon što je podeljena na mrežama.

I don’t think this is a classic alterations request. from r/weddingshaming

U međuvremenu, mlada je odgovorila na osude. Njeno objašnjenje je još šokantnije...

"Ljudi analiziraju šta radimo, komentarišu sve negativno i to je sve što rade. Mi smo dobri i znamo da nas Bog štiti od kazne koju bismo inače dobili za svoje grehe", napisala je i obratila se svim medijima koji su se sablažnjavali nad njihovim postupkom.

"Odgovor je da mi radimo ono što želimo, kad mi želimo, dokle god je Isus na našoj strani sve dobro funkcioniše i nastaviće da bude tako. Naša jednomesečna beba je bila budna i sigurna na šlepu moje haljine", napisala je i poručila svima da "gledaju svoja posla".

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Uživajte u roditeljstvu! (@yumama.rs)