Svim poznavaocima crtanih filmova je sigurno poznat zloćkasti zeleni Deda Mraz. Nažalost jednoj maloj devojčici je baš on upropastio novogodišnje fotografisanje. Ukoliko se do sada niste setili, reč je o Grinču.

Devojčicina mama, Šejmi Ales, kaže da se godinu dana radovala ovom, po njenom mišljenju, zabavnom fotografisanju. Naime, svoju ćerkicu je obukla i pripremila za novogodišnje slikanje, a devojčica je spremno pozirala ni ne sluteći da se iza nje nalazi strašilo. Kako je reagovala kada ga je videla vidi se na seriji fotografija i videu koje je njena mama objavila na Instagramu.

Mama Šejmi kaže da je znala da će malena Harlou upravo tako reagovati.

"Moja je ćerkica je živahna i slatka i znala da će tako reagovati. To sam učinila da bih joj pokazala ove smešne fotografije kada odraste", kaže ova mama.

Ipak, kaže da se devojčica vrlo brzo smirila.

"Mislim da je svima potrebno malo smeha u ovim teškim trenucima", rekla je za Šejmi i dodala da su fotografije izazvale brojne pozitivne reakcije.

Ipak, u komentarima se ističu one potpuno suprotne, negativne.

"Jadno dete je naučilo da više nikada ne treba da veruje svojoj porodici", jedan je od komentara na Instagramu.

"Odvratno! Dete je doživelo traumu", dodala je druga korisnica ove društvene mreže.

"Božić više nikada neće biti isti za nju", jedan je od komentara sa najviše lajkova.

Ipak, bilo je i onih koji misle da su ljudi sve ovo shvatili preozbiljno i da se devojčica neće ni sećati ovoga, a neće imati ni traume.

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!