Porođaj je jedinstven i neponovljiv, a istovremeno i iscrpljujuć doživljaj svake žene. Većina mama odmah nakon porođaja oseća glad, bol, umor i jedino o čemu u tom trenutku misle jeste da li je beba dobro i kako da napune energiju i jedu dobro u porodilištu.

Na stolu ispred nje su stajala dva glavna jela, dve salate, dva kolača, kao i boca pića sa četiri čaše. Naravno, nije sve to bilo za nju, obrok je bio namenjen i njenom suprugu, kako bi zajedno proslavili rođenje bebe.

Ova fotografija je izazvala burne reakcije mama širom sveta. Zapravo, žene su se pitale koja je to bolnica u kojoj služe ovako raskošnu bolničku trpezu.

Čak su i brojne stranice preuzele ovu fotografiju, a većina mama se prisetila svog prvog obroka nakon porođaja. Veoma mali broj žena je doživeo isto iskustvo kao Emili, a većina žena je istakla da njihova iskustva nisu toliko prijatna kao njena.

"Ja sam dobila samo sendvič", jedan je od komentara nezadovoljne mame, a druga je dodala da nikada bolju čorbu nije jela od one u bolnici.

Jedna mama je kratko opisala svoje iskustvo: "Moja priča je užasna. Bolnička kuhinja bila je zatvorena i gladovala sam. Naručila sam hranu, ali je dostavljena u pogrešnu sobu".

Kakva su vaša iskustva?

Pročitajte i:

Zapratite nas i na Instagramu!