Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Došao je. Borili smo se. Pobedila sam' - priča o hrabroj devojčici koja se izlečila od raka (FOTO)

Četvorogodišnja Lula Bovden je ponosno i sa osmehom na licu pokazala svoju pobedu, nakon nekoliko meseci lečenja od teške bolesti.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Porodica Bovden se u martu ove godine suočila sa veoma potresnom situacijom - njihovoj maloj devojčici je dijagnostifikovan rak. Lekari su nakon brojnih pregleda i analiza uočili da je reč o Vilmsovom tumoru na bubregu.. S obzirom na to da je opaka bolest u drugom stadijumu, lekari su odlučili da devojčica mora odmah na agresivne terapije.

Terapije su podrazumevale otklanjanje tumora (operaciju), ali i bubrega. Malenu devojčicu je nakon operacije čekala serija od 13 hemioterapija, koje su se odvile za manje od 6 meseci. Devojčica Lula je sve hrabro izdržala i sa osmehom na licu.

"Fantastično je izdržala sve i ostala je svetlost naše porodice", istakla je Lulina mama Kris.

Dana 28. avgusta porodici Bovden su stigle lepe vesti - Lula je u stanju remisije! U ime pobede nad strašnom bolešću, porodica je odlučila da napravi fotografije podrške svim ostalim mališanima i ljudima koji boluju. Na bajkovitim fotografijama devojčica u haljinici drži natpis "Došao je. Borili smo se. Pobedila sam."

Time je poslala snažnu podršku i poruku ljudima širom sveta. Porodica je želela da ukaže da ljudi moraju da se bore kako bi stigli do svog cilja, kao što je ova malena devojčica uradila i uspela u tome. Fotografije su objavljene na Instagram profilu njene mame i za kratak period su obišle ceo svet.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica