Mama Lesi je, kao i svaka mama, radosne vesti o bebi dočekala sa ushićenjem. Kratkotrajnu radost o dolasku bebe je prekinula teška vest. Naime, Lesli je nakon ultrazvuka u 18. nedelji trudnoće, saznala da će se njena beba roditi sa višestrukim deformitetima lica.

Lesli je, upskos svim nedaćama koje je saznala i dalje željno očekivala svoju bebu i istakla da o pobačaju nikada nije razmišljala. Kada se porođaj približio, lekari su joj saopštili još jednu uznemirujuću informaiju. Naime, lekari su smatrali da porođaj neće proteći baš u najboljem svetlu: "Lekari su nam rekli da porođaj neće proteći najbolje i da beba možda neće preživeti", naglasili su lekari mladim roditeljima. Lesli je u februaru 2011. godine na svet donela malenog dečaka Kristijana. Za mladu mamu je to bio najsrećniji trenutak. Ushićena Lesli je lekare i medicinsko osoblje zamolila da vidi svog malenog dečaka, a oni su joj ne baš najprijatnije na tren pokazali umotanu bebicu sa gazom preko očiju.

Objavljuje Lacey and Christian BuchananČetvrtak, 1. listopada 2020.

Mama je upoznata sa tim da će se beba roditi sa defomitetom lica. Znala je da ima rascep usne i nepca, ali ubrzo je shvatila da beba ima i nekoliko ozbiljnijih defomiteta i da je situacija mnogo ozbiljnija. Nekoliko dana kasnije lekari su njenom suprugu Čarlsu saopštili da je beba slepa i da oni ne mogu da učine ništa po tom pitanju.

Dečak Kristijan je imao kosti i kožu tamo gde su trebale biti oči. Četiri dana nakon rođenja beba je imala prvu veliku operaciju, a nakon toga i niz teških intervencija. Dečak je do svoje četvrte godine imao čak sedam teških operacija, a među njima je i ona koja uključuje ispravljanje vilice, korigovanje rascepa usne i nepca je samo jedna u nizu teških zahvata malenog dečaka.

Lesli, Čarls i Kristijan svakodnevno nailaze na kritike od strane ljudi. Lesli je istakla da ljudi na ulici neprestano gledaju njenog dečaka i komentarišu ne baš prijatne stvari. Govorili su joj da je "užasna osoba" zato što nije pobacila svog dečaka. U više navrata ona i Čarls su imali krize u braku, a briga i stres su bili njihovi svakodnevni problemi. Ipak ljubav, privrženost porodici i osmeh na licu njihovog dečaka je nezamenljiv.

Kristijan čeka dodatne operacije, a trenutno pohađa školu za slepe gde će naučiti da čita. Takođe ide na časove karatea, svira violinu, a mama Lesli je veoma ponosna i ističe da ima puno talenata.

Zapratite nas i na Instagramu!