Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neobično istraživanje pokazalo: Puniji muškarci su bolji očevi

Tate, opustite se, nije sve u mišićima! Iako mnogi muškarci provode sate i sate u teretani u želji da što bolje izgledaju, istraživanja su pokazala da su puniji muškarci nežniji i privrženiji deci.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Čak 51 odsto žena se izjasnilo da više voli tipično telo tate bez isklesanih mišića. Ovaj trend je poprilično popularan u poslednje vreme i stavlja naglasak na prirodno muško telo. Ženama je veoma važno da muškarci nisu sebični i zaljubljeni u sebe, pogotovo kada je u pitanju porodičan muškarac koji bi trebalo da vodi računa i o deci.

Pored toga što su poželjniji lepšem polu, pokazalo se da su puniji muškarci uspešniji u vaspitanju.

Istraživanje koje je sprovedeno obuhvatilo je 800 žena i muškaraca. Rezultati istraživanja su pokazali da se uz telo punijeg tate vezuju pozitivnije osobine. Takođe, rezultati pokazuju da su puniji muškarci nežniji sa decom, više vremena provode sa njima, rado sa decom uče nove stvari.

Nasuprt njima, muškarci sa mišićima češće izjavljuju da su im deca dosadna i izbegavaju druženja sa njima. Štaviše i ženama su interesantniji muškarci koji ne vode toliko računa o svakom mišiću na svom telu, ističu da su im pružanje podrške, inteligencija i ljubaznost privlačniji kod jačeg pola.

Zaključak istraživanja ne znači da ne bi trebalo da se u potpunosti odreknete brige o telu, jer je veoma važna kako za zdravlje tako i za izgled.

Zapratite nas na Instagramu!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica