Trenutno je situacija takva da većina ljudi sada radi od kuće, pa tako i održava sastanke preko skajpa. Vrlo je važno u tim momentima vrata držati zatvrena, kako ostali ukućani ne bi ometali razgovor. Ovo je ceo svet mogao da nauči od tate Roberta Kelija, kom su mališani u sred važnog intervjua uleteli u prostoriju.

Robert Keli je tata koji je širom društvenih mreža postao poznat kada je davao važan intervju za BBC. Sigurno se sećate urnebesnog snimka na kom mališani utrčavaju u tatinu sobu, a mama pokušava da ih što je pre moguće spreči. 

Ovaj tata je stručnjak za južnokorejsku geopolitiku, i razgovor koji je vodio je bio vrlo važan. Ipak, klinci su ga pretvorili u nezaboravno zanimljiv snimak.

Kako je već navikao na ovakve stvari, i doživeo situaciju koja je postala poznata ljudima širom sveta, ovaj tata definitivno više nema problem sa radom od kuće. 

Još jedan intervju je Robert Keli dao za BBC, ali ovog puta zajedno sa čitavom porodicom. Sada namerno, mališani i njegova supruga su učestvovali u tom razgovoru, ali i otkrili kako se njihova porodica drži  i organizuje tokom vanredne situacije usled pandemije.

U ovom intervjuu je ipak najvažnija stvar to što su klinci, pozvani ili ne, i dalje neizmerno zabavni, nasmejani, a pomalo i nestašni.