Zauzeta mama Dženi mislila je da će to biti jedan sasvim običan dan... Sve dok nije naišla na urnebesnu poruku u telefonu. Otišla je da se na brzinu okupa, dok je njen sin Daks gledao Pepu Prase na krevetu. Kada je izašla, videla je poruku od komšinice Laure, koja joj je poslala fotografiju golog sina na prozoru kuće. 

Ya know. Sometimes you think you’re doing okay at life and then you get a message like this from a neighbor. I just cried I laughed so hard This is exactly the laughter I needed tonight.

Posted by Jeni Boysen on Понедељак, 03. фебруар 2020.

"Toliko jako sam se smejala. Očito je mahao komšinici kada je ugledao, ali je prestao kada je video da je uzela telefon da ga slika", istakla je majka kroz smeh.

Najzanimljivije je baš to što ga je mama, kada se vratila iz kupatila, zatekla na krevetu kao da se ništa nije desilo u međuvremenu. 

Ubrzo je ova fotografija obišla društvene mreže, na kojim je nasmejala veliki broj ljudi.

Ovo čak i nije prvi put da je maleni Daks postao senzacija na internetu. Njegova fotografija sa palačinkama za prvi rođendan prikupila je ogromnu pažnju pratilaca.

"Mislim da zasigurno mogu reći da je Daks zvezda u usponu. Nadam se samo da će sledeći put zadržati odeću na sebi", izjavila je mama.

Zapratite nas i na Instagramu!