Kejsi Filds iz Kilgorea u Teksasu pozirao je sa svojom jednogodišnjom ćerkom u suknjici za balet i postao hit na internetu.

Suknjice je za potrebe ovog nesvakidašnjeg snimanja napravila majka devojčice a, iako je Kejsi sebe oduvek doživljavao kao mačo muškarca, nije hteo da propusti priliku za ovaj poseban trenutak sa ćerkom.

Posted by Jenn Floyd Photography on Субота, 18. јануар 2020.

"Kada malo poraste, ove fotografije mogu biti nešto čemu ćemo se zajedno smejati, a ja ih uvek mogu koristiti za ucenu ako bude nemirna", rekao je Kejsi u intervjuu nakon što su fotografije postale viralne.

Tokom snimanja malena Lajla je uz suknjicu nosila i prekrasnu krunu od cveća, a tata kačket. Osim ove, snimljeno je i nekoliko fotografija na kojim tata Lajli lakira nokte i popunjava slikovnicu. Fotke su u rekordnom roku podeljene preko 53 hiljade puta.

"Najslađe snimanje ikad" napisao je jedan pratilac, a drugi je dodao: "Zamislite samo koliko će im biti divno da se prisete ovoga za 20 godina."

Cutest. Session. Ever. I can't get over how perfect these turned out. Casey Fields showed his most manly side-the side...

Posted by Jenn Floyd Photography on Субота, 18. јануар 2020.

Filds je priznao da ga je pomalo iznenadila količina pažnje koju je ovo snimanje dobilo od stranaca.

"Cela stvar je eksplodirala u dva dana. Uradići sve za svoje dete. Neverovatno mi je koliko brzo raste i želim što više ovakvih trenutaka sa njom", dodao je Kejsi.