Poznata australijska blogerka Džesika Hud svojim objavama je postigla veliki interes među roditeljima. Džesika je Instagram odlučila da iskoristiti za demistifikaciju majčinstva na društvenim mrežama i za pokazivanje one prave, stvarne jutarnje rutine, koju mnogi u virtuelnom svetu skrivaju.

Podelila je svoju sliku iz kreveta u pidžami i bez šminke i napisala: "Za sve mame koje se danas ne osećaju dobro. Ovako sam se ja probudila."

"Oči su mi zalepljenje, kosa mi je u neredu, dah mi smrdi kao da sam umrla. Imam osećaj da nisam spavala ni deset minuta, a stomak mi nije ništa ravniji nego kad sam legla. Čisto da svi vidite kako u stvarnosti izgleda mama koja se probudila u nedelju ujutru."

"Klinci mi se svađaju i tuku u hodniku i vrište da žele doručak i Jutjub. Muž bi hteo jutarnji seks, a ja samo želim hrskavu slaninu i malo mira dok čitam vesti."

Džesika je pojasnila da joj je dojadilo da gleda sve neistinite, izmišljene objave, u kojima žene prikazuju savršena jutra. Njen cilj je da pokaže kako to u stvarnosti izgleda i promoviše normalan dan u životu svake mame.

"Ono što želim promovisati jeste kako sam dobila ovu prekrasnu figuru. Bila sam trudna četiri puta i rodila sam četvero prekrasne dece koja su mi rastegnula i uništila kožu i pretvorila me u obožavateljku čokoladnih torti i čizburgera", dodala je sarkastično.

Njen profil izuzetno je brzo postao vrlo popularan kod australijskih mama koje su je pohvalile za iskrenost i podelile sopstvena iskustva.

"Ovo je nešto što je definitivno trebalo  da vidim danas", napisala je jedna, dok je druga dodala: "Puno se toga može reći o ljubavi i razumevanju vlastitog tela, jer o tome sve razmišljamo i trebalo bi da se osećamo srećno u svojoj koži. Uživaj u toj slanini, zaslužila si je!"

Zapratite nas i na Instagramu!