Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Priča devojke koja je sa 16 godina rodila dete: 'Zadržala sam bebu. Čak i kada su mi svi rekli da DECA NE TREBA DA IMAJU DECU' (FOTO)

"Sada imam bebu i porodicu. Imam bebu i fakultetsku diplomu. Imam muža i još beba", iskreno je iskazala sva svoja osećanja.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Tinejdžerke koje se ipak odluče da bebu zadrže često nailaze na nerazumevanje i osudu okoline, i neretko su im skresana krila za dalji lični napredak i razvoj. Ipak, nisu sve ovakve priče teške i tužne, upravo suprotno - većina mama se nikada ne pokaje zbog odluke što su donele dete na svet, bez obzira na bitke koje su tukle na tom putu.

Pogledajte  dirljivu ispovest Vitni Balard koja je postala majka sa samo 16 godina.

"Zadržala sam bebu. Iako sam imala 16 godina. Iako nisam znala kako ću. Zadržala sam bebu. Čak i kada su mi svi rekli da "deca ne treba da imaju decu". Ili da ću "upropastiti svoj život".

Zadržala sam bebu. Znam da neki misle da sam spavala sa svima naokolo. Da sam bila promiskuitetna. Znala sam da će devojke pričati. I momci slušati.

This is it, isn’t it? The THIS in “You’re gonna miss THIS” I’m right smack dab in the middle of it. I was watching...

Posted by Trains and Tantrums by Whitney Ballard on Четвртак, 14. новембар 2019.

Ali ja sam i dalje želela svoju bebu. Znala sam da postoji pilula koja je mogla sve da "odnese". Moji "problemi" bi mogli da nestanu ako bih je danas uzela. Ali ja sam znala da je to laž. Tako da sam zadržala svoju bebu.

A pošto sam to uradila, pretpostavljalo se da merzim sve koji su napravili drugačiji izbor. Ali ne. Ja ih volim. I znam koliko su bili uplašeni. Jer sam i ja. Znam kako su bile dezinformisane kada im je rečeno da je nemoguće. Ali nije.

Povezane vesti

Znala sam da će mi biti potrebno puno poverenja i vere da čuvam svoju bebu. Ali kada sam to uradila, desila se luda stvar. To mi nije upropastilo život. Ni na koji način!

Sada imam bebu i porodicu. Imam bebu i fakultetsku diplomu. Imam muža i još beba. Odgajala sam bebu i dalje jurila svoje snove.

Da, neke stvari sam uradila na teži način i odrasla sam brže nego što sam morala i borila sam se tokom tog puta. Ali kada pogledam svog slatkog dečaka - tako mi je drago što sam zadržala svoju bebu! "

Zapratite nas i na Instagramu!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Vesti

Porodica