Priča koja stoji iza užasavajuće fotografije majke koja se 2016. godine predozirala u kolima, dok joj je beba na zadnjem sedištu plakala, nakon tri godine dobila je neočekivani obrt.

Naime, fotografija koju je objavila policija, a na kojoj se vidi Erika Hrt bez svesti, sa špricem u ruci i za volanom, obišla je planetu veoma brzo i zaprepastila sve koji su je videli.

Kada su je zatekli predoziranu, policajci u Indijani su je oživeli pomoću dve doze Narkena - nazalnog spreja koji može da pomogne kod slučajeva predoziranja heroinom ili drugim opioidima. U tom trenutku, Erika je bila na uslovnoj slobodi, osuđena na šestomesečni program skidanja pod nadzorom.

Samo dva dana nakon što je pristupila programu odvikavanja, videla je svoju fotografiju na vestima. Sada, tri godine kasnije, Erika i njen trogodišnji sin su ponovo zajedno i slave 3 godine otkako je "čista".

"Nadam se da su ljudi videli koliko sam nisko pala i da, ako se i sami nađu u stadijumu kada su niže od dna, znaju da postoji šansa, da i oni mogu da se vrate", rekla je sada dvadesetosmogodišnja nasmejana majka.

You guysssss!! Today marks THREE ENTIRE YEARS of sobriety for me! Y'all already know, but allow me to recap. 3...

Posted by Erika Hurt on Уторак, 22. октобар 2019.

Ona je počela da pije lekove protiv bolova još sa 15 godina, ali kada je videla sebe na posteru za upozorenje mladima, osetila je pravo poniženje. Ipak, baš to ju je nateralo da promeni život.

"Slika koju su objavili mi se definitivno urezala u um i pomogla mi da shvatim šta će se desiti ako mi padne na pamet da popustim ponovo", rekla je. Naročitu motivaciju našla u parkeru, svom sinu koji je imao samo 10 meseci kada ju je policija našla predoziranu.

"Nismo bili nikako povezani, što je jako tužno" rekla je Erika, koja je bila čista tokom trudnoće sa njim, ali je počela da se drogira dva meseca nakon porođaja.

"Bila sam samo fizički prisutna, ali ne i mentalno. Propustila sam njegove prve korake, prvi osmeh i sve što je važno" rekla je.

Sada su, kako kaže, nerazdvojni i zajedno slave život koji je pred njima. Tokom Noći veštica išli su zajedno po slatkiše po komšiluku, pa su tako zakucali i na vrata policijske stanice, iz koje su policajci koji su je spasli kobnog dana.

"Nemate pojma koliko sam srećan kada vidim da je Erika dobro i da je zajedno sa svojim predivnim sinom" rekao je Talent, policajac koji joj je spasao život.

Zapratite nas i na Instagramu!