Sudija u američkoj saveznoj državi Tenesi zbog poteza koji je učinio postao je viralan. Naime, njegova učenica, dvadesetsedmogodišnja advokatica Juliana Lamar, imala je polaganje zakletve, a on je odlučio u celu priču da uključi njenog jednogodišnjeg sinčića Bekama.

Primio ga je u ruke i nežno cupkao sa dečakom, a okupljeni su odmah odlučili da telefonima zabeleže neočekivani trenutak.

— Sarah Martin (@sarahfor5) November 9, 2019

Kako je ova majka kasnije ispričala, sudija je i tokom trudnoće podržavao da završi poslednji semestar na Pravnom fakultetu Univerziteta u Belmontu.

"Sudija Dinkins bio je tu za mene od moje prve godine pravnog fakulteta i, naravno, znao je da ću roditi bebu tokom poslednje godine. On je znao koliko mi je ceremonija polaganja zakletve bila važna, ali i to da Bekam učestvuje u njoj", rekla je za Yahoo Lifestyle.

Snimak ovog trenutka vrlo brzo je postao viralan, a Juliana je zaključila kako upravo taj kadar "savršeno opisuje njeno putovanje i njena dostignuća".

Priznala je kako se plašila da neće uspeti da završi fakultet nakon što je zatrudnela, pa se na predavanja vratila svega nedelju dana nakon što je rodila sina i to hitnim carskim rezom. Isto tako, često je osećala krivicu što je vreme provodila na fakultetu umesto sa sinom, kog je u to vreme čuvao tata. Ipak, danas je srećna što je uz pomoć supruga i porodice, ali i profesora, uspela da ostvari svoj cilj.

Zapratite nas i na Instagramu!